mandag 29. juni 2009

En utfordring til dere.

Har sett andre gjøre det her for moroskyld, så tenkte jeg skulle gjøre det, og utfordre alle dere som jeg har i min bloggliste.
Legg ut bilde nr 5 i deres femte mappe i "mine bilder"
(så noen andre brukte mappe nr 6, men der hadde jeg barnehagebilder, og det legger jeg ikke ut her)

5 kommentarer:

Stine sa...

Hei på deg!
En bleikfisk på svaberget der, litt mer farge nå etter en herlig helg. Deilig med bading, har dere vært på hytta ?

Huset var kjempefint og stille området, vi er i tenkeboksen. Hagen deles med de over,men er nok lite brukt av andre enn de i 1. som har hele 1.etg og verandan. Plattingen er felles men det kjente de i andre så de brukte den sammen. Litt strange å sette seg der hvis de som bor i 1. sitter på verrandaen. Vi får se hva det blir til.
Vi kommer nedover den 18.juli - håper vi kan treffes da. Mammaklær kommer alltid godt med, blir mye tunika om dagen :0). Stor klem! Hvordan går det med oppussingen ?

Yvonne sa...

hei Stine.
Nei vi har ikke vært på hytta. Mio har vært på campingen hos bestemor hele helgen, Jonathan en dag hos mormor, og vi har hatt bursdagsfest for Thomas.Men har badet i Drøbak med barnehagen hele forrige uke, og i dag.

Huset så topp ut. Skjønner at det virker litt rart å sette seg sammen med noen andre man ikke kjenner, men kanskje anneledes hvis dere blir godt kjent.
Jeg begynner å jobbe igjen mandagen etter at dere kommer ned, så da er vi iallefall hjemme. Må treffes da:-)
Oppussingen går sakte med sikkert fremover......tar litt tid med kjøkkenet, men tapeten er bestilt, så skal nok snart rive ned det gamle og begynne på vegger, gulv og tak....Blir nok bra til slutt:-)

Unknown sa...

Jeg tenkte å ta utfordringen din helt til jeg fant ut hvilket bildet jeg fant på den plassen... havnet i gravid-mappen og det var ikke særlig blogg-vennlig bilde... hehe

Yvonne sa...

He he he.... Du MÅ legge ut det bilde du havnet på!!!

Stine sa...

Jeg har lagt ut bilde :) Ble litt kjedelig av kaffemaskinen.

15.august spiller RBK mot Bodø Glimt, ellers er et mest søndagskamper og ofte 20.00, da blir det litt sent å komme seg hjem til Vestby hvis dere ikke tar fri mandag. Hadde vært stas med besøk i Trondheim i hvert fall :)
Klem