lørdag 26. mai 2007

Lørdag

Har en liten jobb foran meg!! Etter at jeg fikk digitalkamera en gang i 2004, så ble det lite fremkalling, (har fremkalt noe da:-)) men nå har jeg fremkalt ca 700 bilder.... Så er det bare å få satt det i rekkefølge. Det tar tid!!!
Koser meg med en kald Munkholm imens jeg jobber:-) Øl er veldig godt!!Har handlet gave til Thomas i dag, Shorts, T-skjorte og boxer. Har ikke bursdag ennå da, men koselig med gaver.Kjøpte det her til meg selv i går, trenger noe å vokse i... Moten som er nå, med tunikaer og thights passer meg veldig bra:-)
Nå er jeg 21 uker på vei, og det begynner å komme en liten kul!!4 kommentarer:

Anonym sa...

du har jobben der ja...kjenner meg litt igjen i det bilde-kaoset, har en liten bunke liggende selv som skulle vært satt inn hehe Er ikke bare fordel med digitalt, er jo så vanskelig å slette :)

kjempefine klær du har kjøpt :)

mariell

Yvonne sa...

Blir litt tenking og grubling for å finne dato, og så har jeg noe i album fra før, så det skal liksom passe i rekkefølge...Hmmm
Men begynner å komme i mål:-)
Håper det står bedre til med Michael.

Anonym sa...

Hei! Kjempe fin du er,men mamma lurer på om du har kjøpt no sko i det siste he he
Klem fra Maura

Yvonne sa...

Takk:-)HeHE nei jeg har faktisk ikke kjøpt noe sko siden tupperware party dagen. Men det var nære på på fredag. Er nok ikke lenge til neste gang.....
Klem fra meg:-)