fredag 22. februar 2008

Fotball

Yeehhh, jeg har begynt å spille fotball igjen!! Dro på trening i går, selv om Jonathan ikke tar flaske. Ammet før jeg dro, så fikk han heller vente til jeg var tilbake hvis han ikke ville ha flaske. Noe han ikke ville ha!! Thomas prøvde, men det nyttet ikke, han bare hyla! Men mormor var på besøk, så hun matet han med melk på skje. Var ikke glad for det heller, men fikk i seg bittelitt. sovnet til slutt av utmattelse. Han voknet like etter at jeg kom hjem. Han begynte å gråte når han så meg, var vel kanskje litt sur på meg, men ble nok litt glad når han fikk ordentlig mat:-)På vei til trening!! Veldig glad og spent på å begynne igjen. Men det tar nok en stund før jeg er ordentlig inni det igjen. Kroppen funka ikke som det gjorde før, var liksom ikke noe reaksjon i beina...Therese:-) Veldig koselig å være tilbake på laget hos alle jentene igjen. Har savnet de masse.Jeanette og Kristin
Ingvild og Anne Mette (drar til Barcelona i dag på jentetur sammen Laila, skal se kamp og kose seg, jeg er ikke misunnelig...tihi)
4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil også spille 11`er! Hils kjente. Blir bare 7`er her og ikke orntli i gang før etter påske. Savner lange løp på høyrekanten ;)

Yvonne sa...

Ja det skal bli godt å komme ordentlig tilbake, har savnet det veldig.Men blir spennede å se på de løpene på høyrekanten ja...Nå høres det veldig tungt ut, men tar vel ikke altfor lang tid å komme i form igjen. skal hilse disse gamle kjente jeg. laget drar til Gran Canaria på treningsleir 8 mars, noe jeg ikke får vært med på:-( buhuuu.

Anonym sa...

Gran Canaria!! det var ikke sånn i gamledager nei! Høres stilig ut. Bittert at du ikke får vært med da, Jonna hadde blitt med han vet du ;) Og jeg kunne vært barnevakt.

Yvonne sa...

ja skikkelig kiipt å ikke få vært med, men satser på at det blir til neste år også. Ja hadde vært supert å dratt sammen deg. Camilla er med som barnevakt.he he Bente skal ha med seg Joakim.