søndag 3. februar 2008

Undersøkelse

Hei på dere:-)
Vet det er mange som er inne på siden min og kikker, og det er kjempe koselig, er jo derfor jeg har den her siden. Men ikke så mange som legger igjen en kommentar. Hadde vært gøy å sett hvor mange som besøker den her siden, så derfor oppfordrer jeg dere til å være med på min lille test. Hadde vært fint om dere skrev navnet deres, men ingen must. Trenger ikke skrive en lang hilsen heller, bere et HEI.
Håper dere er med!!
Takk:-)

25 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg er her! :)

Yvonne sa...

Så bra du er her:-)

Anonym sa...

Hei hei

Yvonne sa...

Hallooooo

Vampires cave sa...

jeg er også ofte innom =)

Yvonne sa...

Supert:-)

Anonym sa...

Hei Hei. Jeg er titt og ofte innom. Klem tante Berit

Yvonne sa...

Hei tante. Ja du er vel den som oftest legger igjen en hilsen. Det er så koselig:-)

Anonym sa...

Jeg er også innom ganske ofte og titter, men er ikke spes flink til å legge igjen kommentar...

Anonym sa...

hei hei!!!! du har så fin blogg!!! er ofte innom etter skolen og på kvelden og ser om det har kommet noen nye fine bilder eller fine filmer av deg eller gutta. du er verdens beste storesøster!!!!!! med vennelig hilsen cila !!!! :-)

Yvonne sa...

Siri: så koselig at du er her og følger med:-)

Cila:Ja bra du har noe å gjøre når du kommer fra skolen..he he. Og du er verdens beste lillesøster, og tante. gutta er veldig glad i deg.

Anonym sa...

Hei på deg. Er innom og kikker på bloggen din hver dag, jeg har jo også blitt bitt av denne bassillen ! Er helt enig med deg, at det er koselig og få litt tilbakemeldinger ! Vet jo at det er mange innom og titter, men tror nok at de som er på min alder (hehe), kanskje ikke er så frempå når det gjelder dette her. Har lagt inn en oppfordring til mine venner jeg også, men får somregel en mail isteden-etter at de har vært inne og sett på bloggen. Tante Lise. Ps: Jeg oppfordrer herved Mette til å henge seg på !

Teresa sa...

Heisann!

Titter innom i blant jeg også! Veldig koselig blogg, og så er det hyggelig å se noen bilder fra gamlehuset da. ;)

Ha en fin dag!
klem

Anonym sa...

Hei. ja du har lagt igjen en kommentar i ny og ne, det er koselig. Dere må savne huset innimellom vel, er så koselig og stille her.
Ha en fin dag du også.
klem

Anonym sa...

Hei du :)
jeg titter ofte innom siden din,en så utrolig koselig side...går glipp av utrolig mye føler jeg når man flytter fra drøbak...men pratet tre ord med mariell når jeg var en snartur innom drøbak for litt siden(vet ikke helt om hun kjennte meg igen,men,he-he...) må le litt,dere har jo blitt di baby-maskinene,he-he...kjenner en sterk trang av misunnelse...kjempe nydelige bebisser :)
klems,ann jeanette

Tone sa...

Jeg er her også! :D Stadig vekk.. Litt dårlig på kommentarfronten kanskje,men;)Koselig blogg dere har.
Og to veldig søte gutter!

Klem.

Anonym sa...

jeg er også her :)

Unknown sa...

Hei Ann- Jeanette! Jeg kjente deg igjen etterhvert... hehe Du forandrer deg sånn fra gang til gang, med nye hårfarger o.l. Ikke lett for em sliten mor å følge med... HAHA! Jeg hilste til Yvonne skjønner du, så hun j\kan bekrefte at jeg til slutt skjønte hvem jeg pratet med :0)
Mariell

Anonym sa...

Hei Ann Jeanette
Så koselig å se at du er her også. Lenge siden sist nå. Mariell fortalte at hun hadde møtt deg, så hun kjente deg igjen:-)
Du har jo blitt stemor og det er nok koselig det også, men dere får nok få en liten en sammen også, eller hva? Det er veldig koselig med disse barna vet du. Håper vi sees snart, hadde vært hyggelig. Klem Yvonne

Anonym sa...

Tone: Hei på deg. Jeg er innom din blogg i ny og ne også, veldig koselig å følge med, men er vel ikke så flink på kommentarene jeg heller...Jenta dere har blitt stor jente, veldig søt.
Klem

Anonym sa...

Carina: Hallois guttemamma! Bra du er her:-)

Vampires cave sa...

OOOIIIIII.....Så fin siden din ble=)Kjempefint bilde av dere.klem

Tone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Yvonne sa...

Hmm hva har skjedd her? Er det noen som har lagt inn en kommentar og slettet den igjen?

Anonym sa...

hei!!jeg er også innom vet du snuppa.kjempe koselig blogg..klems vero.