fredag 29. august 2008

I dag


Før Vi dro i barnehagen i dag var det klart for en stor posjon med grøt. Mio deler broderlig sin grøt med lillebror, Og lillebror gaper..


Mio oppdager at han er hentet. Det er så koselig å hente han, for han blir alltid like glad.

Trykk på bilde, så ser dere ansiktsuttrykket.

Mio sitter for det meste i sandkassa når jeg henter, tror han trives veldig godt der. Leker med biler og lager garasje.
Jonathan begynner å komme litt i rytme i barnehagen etter sin første uke. Han er våken ved 07 tiden på morningen, da står vi opp. Drar til barnehagen ca kl 9 og da sovner han igjen. Jeg legger han rett i vogna, så sover han en liten økt (tror ikke han reagerer på at jeg ikke er der når han våkner, for de sier han er blid og fornøyd hele tiden)
Så er det lek, lunch og så ut en tur. De minste pleier å sove etter lunch, men Jonathan er ikke trøtt igjen da, så han legger seg litt senere.
I dag sov han fra 12.45- til kl 15 når jeg hentet de.

Da vi kom hjem holdt vi på litt ute. pappa hadde fanget 2 store padder til Mio(den ene greide å stikke av da)er den ikke fin??? Eeee nei!!

Jeg og Mio gravde etter mark og mange andre småkryd og puttet de oppi denne kassen. Det ble en fin liten samling. Vi fant mange mark, en liten frosk, biller, en tykk larve, en snegle og noen mauer. Så fikk vi litt netting av naboen som vi kunne ha over, så ikke den store frosken hopper ut.

HAlloooo jeg vill ut!!

Kanskje Onkel kenneth og Michael har lyst til å komme og se på småkrypene i morgen? Tante L og jentene kan scrappe med mamma . Hilsen Mio

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mange fine bilder! Må si du fikk et bra blinkskudd av Mio der han blir hentet ja. Det er utrolig koselig å hente i bhg når man ser hvor glade de blir for se oss :)

Vampires cave sa...

hehe..SÅ glad han er for å se deg igjen da,He he han er jo så god!! Dere har også fått padder ja,nå har vi masse småpadder og 4-5 store også i bassenget ute.Skikkelig deilig med padder og basselusker det nå,frister ikke med kveldsbad akkurat. Men morro for ungene med disse dyra ,det florerer jo med padder nå for tiden,ikke akkurat vanskelig å finne de;)