søndag 15. mars 2009

Yes!!

Tippeligaen er i gang endelig, selv om det er i tidligste laget!

Årets første oppgjør for Rosenborg sin del, var møtet mot Vålerenga. Og vi knuste dem 3-0. En strålende start:-) Det blir mye fotball fremover, og jeg tror Thomas er glad for at kjellerstua er ferdig..... Bilde fra jenteturen til Trondheim i sommer, Og det blir vel en tur i år også håper jeg:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vær sikker !!
Dette må blii en årlig begivenhet!
hilsen mamma

Unknown sa...

er det plass til fler...? :)

Anonym sa...

Tap og vinn med samme sinn sier jeg og tar av meg hatten og gratulerer Rosenborg med en velfortjent seier. Oi oi dette var tungt å skrive kjenner jeg :-) Ja ja jeg er jo glad når familien er glad da så da gleder jeg meg på dine vegne Yvonne også gråter jeg litt for meg selv... Det kommer flere kamper da. Hi hi. Ha en strålende mandag. Stor klem fra tante Berit (heia VIF)

Anonym sa...

Hei Mariell !
Selvsagt er det plass til fler.
hilsen Mette

Anonym sa...

Ja det må nok bli en årlig jentetur:-) Det er plass til deg også ja Mariell.

Tante Berit: Det var tungt å skrive ja...he he. Tror det blir et bra Rosenborg år, virker som de har et veldig sterkt lag i år:-) Men det er mange kamper igjen.
Ha en fin mandag dere også. Heia RBK! he he

Stinus79 sa...

Hei hei!
Jeg skulle jo ringe deg på fredag jeg! Jiisess... følger det med en liten lammelse av hjernen når man er gravid ?! Det er mye soving på meg...magen vokser og formen er bra. Lover å ringe en dag denne uken.

Gleder meg til å se dere til sommeren :) Er dere hjemme i påsken?
Stine