søndag 24. mai 2009

prosjekt oppussing

I går kom Line og Ronny på besøk. Ronny skulle hjelpe Thomas å sette inn det nye vinduet på kjøkkenet. Stor forskjell på de gamle vinduene og de fine nye. Det koster en del tusen for et vindu, så vi tar noen av gangen.Nå skal vi begynne for fullt på oppussing av kjøkken og spisestua. Det trengs!!!! Vi skal rive veggen inn til spisestua, og bare ha sånn barløsning der. Tror det blir åpent og fint.Når vi har byttet vinduer så har vi sett at det har ligget panel under de stygge platene på veggen, så i går kveld fant vi ut at vi skulle rive ned platene og se hvordan det så ut på baksiden.Hmmmm, kanskje ikke helt som vi hadde trodd....Panelen hadde forskjellig farge og bredde!! Nesten så stygt at det var kult....Nesten!!På onsdag har Thomas fri, så da kjøper han ny panel og begynner å legge det. Da blir det fint!! Gleder meg til det blir ferdig.

4 kommentarer:

stine sa...

Det blir spennende å se hvordan det blir- dere er flinke.
Håper dere er hjemme i sommer når vi kommer nedover. Ikke planlagt avreise ennå men det blir i løpet av juli.
Marius er ferdig ingeniør nå til uka- 3 år med studier er over og fra 8.juni skal han begynne i ny jobb!blir bra!!
ha en fortsatt fin søndag, 3-0 i dag :0)

Yvonne sa...

Ja jeg håper det blir fint:-)

Oii, så bra han er ferdig med studiene. Kjempe flink han har vært, og så deilig det blir å begynne å jobbe og tjene bra med penger. Hils han og si gratulerer!!

Tonje sa...

Så flinke dere er! Alltid spennende å se hva man finner bak gamle vegger ;) Vi fant fukt, dere fant panel i forskjellige str og farger, hehe... Og vi har egentlig ikke begynt å rive noe særlig enda, uff, redd for hva man finner.
Blir sikkert kjempefint med åpen løsning! Regner med at du er fornøyd med at kjøkkenet står for tur nå :)
Hils alle fra oss!

Teresa sa...

Så fint det blir hos dere nå!
Flinke :)