lørdag 29. august 2009

Mio og Jonathan

Rart å se hvordan to barn av samme foreldre ikke alltid er så like.
Mio og Jonathan er nok ganske forskjellige. De var veldig rolige begge to som babyer, men er ikke så rolige noen av dem nå, så der er de vel like.
I barnehagen sier de at de er veldig forskjellige, spesielt når Mio var like gammel som Jonathan er nå. Mio har aldri aldri gjort noenting for å være slem mot noen, han har alltid blitt veldig lei seg hvis noen har begynt å gråte når de har lekt. Men derimot Jonathan, han kan godt kjøre på noen med en vogn eller gåbil, eller dytte/slå hvis noen kommer for nærme. han trøkker nok litt mer til..... kanskje for å komme seg frem når man er minst??
Mio er nok den sportslige av de. Elsker å spille fotball, og ellers alt som har med ball å gjøre. Løper og hopper, og har ellers en enorm kroppsbeherskelse.Vanskelig å se hvordan Jonathan blir sportslig, siden han ikke har fylt 2 år ennå, men han er nok mye mer intr i musikk. han har gitardilla. Det har han fått etter en mannlig ped.leder i barnehagen som er veldig flink på gitar. Ellers elsker han høy musikk og har god rytme. Begynner å digge med en gang Thomas spiller musikk, hjemme eller i bilen:-)

Verdens beste godgutter:-)

3 kommentarer:

Mette sa...

Eni !! Mio og Jonathan er godgutter. hilsen mormor

Mette sa...

Enig skal det være :-)

Linn sa...

Selvom de ikke er like, har dere to nydlige barn, Yvonne =D

God tur til Tyrika, nyt varmen for den er over forlengst her.

Mvh Linn Marion Fosserud.