lørdag 26. desember 2009

Snøglede


Ikke bare kaos med snøen. I dag har vi vært ute i de store snømassene og lekt. Thomas og Mio var ute lenge, de måkde terrassen og tente bål. Så grilla vi brødskiver med ost.
Mio sjekker om brødet er svidd:-)

Mye snø her ute på landet.
I går var vi på middag i Aremark. Veldig koselig. Vi fikk ikke vært der så lenge som vi gjerne ville vært, men været ble bare værre og værre så det var bare å sette seg i bilen og begynne turen. Mye snø og dårlige veier. Brukte mye lenger tid enn vi pleier.

I dag har vi vært på middag hos pappa og Wenche. Kjempe koselig det også. Litt flere små barn så det blir liv. Men vi tar noen intensive økter, så drar vi heller litt tidligere hjem. 5 barn imellom 1-5 år gjør at det ikke blir en stille middagsvisitt, men det blir koselig da:-)



vi dro innom mamma, Jan Tore og Cecilie på vei hjem. Cecilie har fått seg hund i dag. en kjempe nydelig liten tass som heter Milo. Han forelska seg nok litt i Jonathan. De følte vel kanskje at de var på samme stadiet. små rakkarer begge to...he he


i morgen er det en ny middagsevent. Da kommer svigermor, Ruben, Line og Magne. Det blir koselig.

1 kommentar:

Madeleine Kjelling sa...

Godt nytt år! Ja, takk og pris for at vi har bedre ting å bedrive tiden enn å reke i gata! :D Du får følge masse med under EM, heiaheia! Jeg vet jeg skal sitte klistret og heie! Men det blir tungt, en hel måned uten kjærste... Det er liksom ikke det samme å se han på tv! Fine barn du har :)