onsdag 13. januar 2010

Karusellrenn


I dag begynte Karusellrennet i Drøbak. De som er med på IGF (idrettensgrunnskole) er automatisk påmeldt på skirenn. 5 onsdager fremover er det skirenn, så er det innetrening igjen etter det.
Mio var ikke helt sikker på om han ville på skirenn, men etter at en del av kompisene han også skulle dit, så ville han.
Uten å ha stått på ski noe særlig i vinter, borsett fra bittelitt på julaften, så dro vi med godt mot til Golfbanen i Drøbak. Mio var veldig klar og mente at dette var han nok ganske god på.-) he he Og det gikk bra. Mange som hadde gått en del mer enn han, men også mange nybegynnere.
Løypa som de gikk var 500 m, med litt oppover, bortover og nedover. Mio syntes det var gøy, og vill stå mye mer når vi var ferdig med løypa. Vi var der en time ekstra.


Mio klar for start:-)

Klokka piper, og så er det bare å sette igang....

aller mest gøy å stå neover i sporene, og det gikk ganske fort.

vi gikk bakkene opp igjen mange ganger, for det var så gøy å stå fort neover igjen.
Når vi gikk til bilen igjen, så sa Mio: Jeg var veldig god:-)

2 kommentarer:

tante L sa...

Så flink du er Mio, ser du har stilen inne. Kanskje vi kunne gått en skitur sammen en dag alle sammen, nå har t.o.m. tante fått seg ski.

Stine sa...

Grattis med gull! Moro- har jo vært med på den cupen sikkert 15 ganger, men vi har vel aldri gått helt til topp tror jeg. Well doon!

Og full fart i skisporet ser jeg, det er bra- dere er flinke. Oliver nøyer seg med rulle fra mage til rygg om dagen, men det er jo en start det også:0) Klem Stine