søndag 13. juni 2010

Huset

Huset skal males, men i hvilken farge? Har egentlig lyst på hvitt, men hva skal listene rundt vinduet være da? Vi skal ha fine liste rundt vinduene som gjør litt ut av seg, og det synes jeg er finest i hvitt. Hva med grått hus? ganske fint det også. Men ikke for lys grått tror jeg. 
Hva synes du? Kom med forslag!

4 kommentarer:

Stinus79 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Stinus79 sa...

Herregårdshvit med hvite kanter synes jeg er veldig fint :) Huset har lange flater store områder uten "brudd" da kan mørke farger bli litt voldsomt. Spennende å se hvordan det blir!

Klærne har ankommet og har allerede brukt en del, utrolig kjekt å arve altså! 1000-takk

Yvonne sa...

Takk for forslagene jenter. De skal tas nøye med i vurderingen av farge. Kanskje jeg skulle ta med bilde av huset til en malerforetning, for å høre hva de synes også. Men det skal ikke være lett:-)

Linn sa...

Hei Hei Yvonne =)

Så fint huset blir,jeg syns grått er veldig fint,men ikke for grått og ikke for lyst, hehe. Men var hos farmor i dag og syns den grønnfargen de har på rekkehuset er veeeldig fin (grønn høres grusomt ut,når man bare sier grønn. Men vet ikke om du husker fargen. En lys, lys grønn, veldig klassisk, da er det også veldig fint med hvite lister rundt vinduet)

Mvh Linn M Fosserud