onsdag 22. desember 2010

jul i stua

Nå er det jul i heimen. Juletreet er pyntet og huset er vasket ned. Jeg har ikke bakt så mye, men pleier  heller ikke å gjøre, jeg er ingen reser på kjøkkenet. Thomas er mesterkokken her. Men det er jeg som baker til bursdager altså...


Lilla små kuler kjøpt på Søsterene Grene
 Hvite små hjerter kjøpt på Åhlens
 Ser nesten ikke ut som det er pynt på treet, men det er det altså. Mye koseligere når man demper lyset og får stemningen rundt det.
 Kjøpte disse sølvbjellene på søstrene grene
 Mio har laget pynt til treet. Det er sjarmerende med pynt som barna har laget.
 Denne fine engelen fikk jeg av et barn i barnehagen:-)
 Jeg har rød pynt også, synes det hører med til julen.

Men vi har også fått omgangsyken i hus! Jonathan har kastet opp i hele natt, og kaster opp så fort han drikker eller spiser noe. Håper ikke vi andre blir liggende med det, og at alle er friske til julaften.

Så her blir det "one piece" dag i dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring til Jonathan. Håper det snart går over og at dere andre ikke blir smittet. Flott pyntet juletre. Jeg syntes også det er flott med litt rødt i julen. Stikker innom med pakkene etterpå, men blir nok bare stående på trappa denne gang. Gleder oss til å møte dere alle 2. dag jul.

Tante Berit sa...

Så koselig julestemning hos dere. Kjempefint tre:)God bedring til Jonathan og tvi tvi til at dere andre slipper unna. Ønsker dere alle en koselig Julefeiring. Klem fra oss alle i fjerdingby

Victoria sa...

God jul til dere alle <3
klemmer fra Tussefaret:-)