torsdag 13. september 2007

Bare lureri!!!

Tirsdag kveld kl 23 ble jeg innlagt på fredrikstad med 2 cm åpning og rier. Trodde at nå var fødselen igang, vi fikk et koselig rom og beskjed om å vile oss før det startet ordentlig. Så vi la oss for å sove. Så stoppet alt opp:-( F... heller!!! var veldig klar for å få dette unnagjordt.
Disse toppene på arket er riene mine, så de kom hyppig.
Onsdag morning var det ut å gå tur i Fredrikstad. De på sykehuset ville ikke sende meg direkte hjem, i tilfelle det startet opp igjen og pga åpning. Så vi prøvde å gå det igang igjen. Men sånn gikk det ikke. Vi ble sendt hjem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oi oi så spennende dere skal gjøre dette da. Vi venter tålmodig på den glade beskjeden. Tålmodigheten deres blir nok satt på en liten prøve nå men husk den som venter på noe godt venter ikke forjeves. Dette kommer til å bli en skikkelig god gutt akkurat som sin storebror:-) Vi ønsker dere alle lykke til og håper ventetiden ikke blir altfor lang. Ha en strålende helg, kanskje med en fødsel også. Stor klem tante berit

Anonym sa...

Hei tante Berit. Takk for mange koselige ord. Vi håper han kommer i løpet av helgen ja, det hadde vært fint.Blir litt utolmodige her når han skal lure oss sånn.Riktig god helg til dere også. Dere får beskjed med en gang det skjer noe. Klem fra meg.

Anonym sa...

Vi har ekstrasenga til Mio stående klar, med smokk og bamse i. Vet jo aldri når vi får besøk. Håper det blir i helga, da kan vi slappe litt av utover dagen og slipper jobb og skole. hilsen Mamma