fredag 21. september 2007

Jonathan sitt "rom"

Vi har ikke noe ekstra rom til Jonathan, så han får et improvisert barnerom på rommet vårt nede. Handlet inn div ting og komoder på ikea. Vi ble kjempe fornøyd:-)6 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det masse nye fine bilder. Det ble et kjempekoselig "rom" til Jonathan. Heldig liten gutt det der. Ikke rart Mio må sove litt ekstra nå. Han skjønner nok at det kan bli litt slitsomt med en liten baby i huset. Best å være utvilt før Jonathan kommer :-)Ønsker dere alle en kjempefin helg. Ps gratulerer med et flott resultat på Rosenborg kampen. Klem tante berit

Anonym sa...

ååå så utrolig korselig det rommet ble,flinke har dere vært!!!!

Anonym sa...

Det ble jo utrolig fint. Veldig søtt og koselig:) Nå er det bare få lille Jonathan ut:)

Tone sa...

Hei:)
Så koselig rom minstegutten skal få! Lykke til med den forestående fødselen, er stadig innom for å se om det har skjedd noe vet du..

Hilsen Tone og Emilie:)

Anonym sa...

Gøy med oppdatering av bloggen. Kjempefint hos Jonathan. Vi kommer innom en dag og ser. Cecilie gleder seg og er veldig spent på det lille tantebarnet sitt. Kos og klem Mio fra oss.

Anonym sa...

Tusen takk for mange koselige kommentarer. Vi bare venter og venter, men nå tror jeg ikke han kommer før termin: 6 oktober,Mio sin bursdag:-) Men det kommer nok en rask oppdatering av bloggen når noe skjer, så dere får stikke innom. Det er kjempe koselig. Klem fra venterne