fredag 18. januar 2008

Oprasjon

I dag har Mio operert, fjernet polyppene og lagt inn dren på begge ørene. Han har hatt hørsel som tilsier at han burde hatt høreaperat hvis han var en gammel mann og det ikke kunne fikses. Mio har også vært konstant snørrete siden han var bitte liten, så det håper vi endrer seg nå.

Her sitter han på venterommet og leker, blid og fornøyd. Vet ikke helt hva som skal skje. Sist så kikket de bare med forskjellige ting inn i ørene og pirket ut ørevoks, så det synes han var helt greit.Vi leser en bok imens vi venter. mamma og pappa er nok litt nervøse.Først var det kontroll, så Mio hoppet rett opp i stolen og satt seg. Dette hadde han jo vært med på sist. Se så flink han er. satt helt stille.

Så var det klart for narkose.

Han pustet i en maske som gjorde at den sorte ballongen blåste seg opp og sammen igjen. Det var helg greit. Men så begynte narkosen og virke, og da strittet kroppen litt imot, fikk en del rykninger og øynene trillet i skallen på han (det så heldigvis ikke jeg, for legen holdt hendene foran annsiktet hans i forhold til meg.) Thomas synes det var ekkelt og ble litt sjelven. stakars lillegutten vår, selv om han ikke hadde noe vondt av det.
Nå sover han søtt.
Så var oprasjonen over og Mio holder på å våkne. Det tar lang tid før narkosen er ute av kroppen og han kunne bli ganske urolig når han holdt på å våkne. Gråt en del og hostet mye. Han hadde fastet siden dagen før, så han var også kjempe tørst (hadde time 9.30) Måtte være der en stund etterpå så de så at han hadde kommet til seg selv, og kommet seg på beina.

Hjemme ventet mat, godterier og is, Det hadde legene sagt han fikk spise, og det glemte han selvfølgelig ikke. Spiste bra med mat og snop, og drikke når vi kom hjem. Han kviknet bra til, men vi skulle holde han i ro, så det ble mye sofakos.Fikk besøk av fetter Michael og tante L (Mio har ikke sagt Mariell, bare tante L, det høres nok ut som tante Mariell) Gutta koste seg med Is. Tror nok Michael også synes det var helt greit med is og snop dag. etter at Mio hadde sovet litt på sofaen kom Mormor, Tore og Cila. De hadde med seg sykepresang. 2 biler fra Cars. Det er det store om dagen, så det falt i smak.
Smertestillende begynte nok å gå litt ut av kroppen, for han var ikke så pigg når han våknet. Virket som han fikk vondt i hodet hvis han maste for mye. Litt sliten og lei seg, men det er ikke så rart. Mio har vært kjempe flink i dag.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempeflink gutt har Mio vært. Ikke lite han har vært igjennom nå. Får håpe han raskt kommer i skikkelig form igjen og at hørsel og nese blir bedre:)
Stor klem fra onkel Kenneth, tante Mariell og Michael :)

Vampires cave sa...

ååå Så flink han var,dere også.=) Skjønner godt at dere var litt nervøse.Får håpe han blir bedre nå da;)

Her ligger Adina rett ut med influensa,slokna som et lys på sofaen.Det er mye de skal gjennom disse små.Ha en fin kveld videre.klem=)

Yvonne sa...

Ja han har vært en kjempe flink gutt. Er ikke preget av det nå. Han er helt i hundre, men skal ta det med ro litt til. Kan egentlig gå i barnehagen på mandag, men han blir hjemme sammen meg. Det er turdag, så kanskje greit å vente til de er i barnehagen.

ikke noe gøy med syke barn, så vanskelig når man ser de har vondt og ikke får fjernet det. Jonathan har også vært dårlig, hosta masse, til han brekker seg. Er mye bedre på dagen, men har en hostekule på natta. Må gi han hostesaft og det synes han ikke er godt- smaker ikke som morsmelk.... he he stakars.
Takk for omtanken dere:-) Vi snakkes.

Anonym sa...

Så flinke dere har vært, både store og små. Mio må følge med i postkassen. Snart kommer det en sykepresang til en stor og flink gutt fra alle oss i Fjerdingby. Sender også dåpsgaven til lillebror. Tiden flyr så fort så posten er nok sikrere enn at vi rekker å ta en tur før dåpsdagen. Skal prøve å rekke postkontoret i morgen. Ønsker dere alle en kjempefin søndag. Stor klem fra tante Berit

Anonym sa...

Tante Berit:
Ååå så spennende da:-) Da skal vi følge med i posten. Tusen takk.
Riktig god søndag til alle dere også. Klem fra oss.