mandag 7. juli 2008

Campingliv

På fredag dro vi til camping vogna til moren til Thomas, i Strømstad. Et kjempe deilig sted å dra på ferie. Tar bare litt over 1 time, så er man på ferie:-) Mio storkoser seg der, mange andre barn å leke med, og så er det minigolf der (noe han husker godt fra i fjor) Og strand rett i nærheten. Lørdag morning kl 10 dro vi ned på stranda og fiska krabber. Det var masse store krabber å få, så far og sønn var i ekstase:-)
Jonathan satt fint i vognen sin og fulgte med, så tok han seg en lur. Gutta ordner med skjell til krabbefiske.
Det ble en bra fangst.
Gutta boys
Smiiil (se krabba i hånda, de var ganske store)
Tibake på campingen. Jeg tok meg 1 1/2 times shopping i Strømstad helt alene. Det var veldig deilig. Fikk shoppet meg et par nye sko. Sorte Puma fritidsko. Da jeg kom tilbake satt Jonathan med fjeset fullt av is. De hadde kost seg:-)
Tante Line kom også en tur. Men dro igjen på kvelden. Det er jo ikke så langt for henne, bor jo i Halden.
Gutta koser seg med tante Line. Veldig glad i henne:)
God sommer alle sammen
Vi dro hjem en tur i dag, men skal nedover igjen til helgen. Da blir Kim, Tonje og Vilde med oss. Det blir koselig. Et vennepar fra Halden har fått seg vogn to rader på nedsiden av vogna "vår". Så det er koselig når man er fler. Jeg har lyst til å ta en båttur ut til Koster neste uke. Husker jeg var der som liten, og det var veldig koselig der. Ingen trafikk der ute. Bare syklene og gående folk. Det går turistbåt fra brygge i Strømstad ut dit.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, skulle bare si at jeg var innom for å titte. Fint å holde meg oppdatert.
Hvis dere er hjemme helgen 18. til 20 . juli får dere ta en tur til Regnbueveien 6, da er vi på dugnad der. Flytting 31. Kos dere og får håpe der får litt av godværet vårt snar :)Klem

Yvonne sa...

Så koselig du er innom og kikker. Vi vet ikke helt hvor lenge vi blir på campingen, kommer nok litt ann på været, men jeg skal komme innom hvis vi har kommet hjem. Hadde vært koselig å se deg igjen. Er de i full gang med huset nå da, gleder meg til å titte.
ja nå får godværet komme tilbake, trenger mer brunfarge jeg:-)

Anonym sa...

så fint familiebilde av dere da.ser dere koser dere masse,herlig..prøver snart å ta en tur over igjen.ville vert kjekt å truffet dere ijen da :)