fredag 25. juli 2008

Strømstad

Tilbake på campingen. Vi fikk låne vogna til mamma'n til Thomas igjen, så vi har vært der fra mandag til i dag. Kjempe deilig og avslappende, og et supert vær hele uka:-)
Vi har vært masse på stranda og bada, og selvfølgelig fiska krabber. Det står høyt i fokus hos Mio.

Deilig å dra ned på stranda i kveldinga for å fiske. ikke så mange mennesker og ikke så varmt.
Vi gikk en dag inn til Strømstad. Gikk forbi det nye spa hotellet til Stordalen. Det var utrolig fint. Område bak hotellet var også fantastisk fint. små elver som rant innimellom husene. Idyllisk:-)
De som bor /har feriehus her kan gå rett fra stua ned i båten... høres bra ut!!
Disse husene hadde en liten fantastisk koselig strand rett utenfor døra. tenk det a!! Hadde ikke vært meg imot å ha et feriehus her:-)
Her er Spa hotellet. Veldig fint.

Flotte uteområder.


Vi satte oss ned og tok en øl før vi gikk inn til byen.

Etter en lang bytur med mye gåing dro vi ned på stranda på ettermiddagen for å kjøle oss ned. Jonathan synes ikke det var så deilig, men måtte få kjølet han ned litt. Blir så varmt for disse små i vogna. Mio storkoser seg i vannet.


I går kveld var det klart for minigolf. Noe Mio har ventet på i 1 år.Han husker godt at vi var der en kveld i fjor også, sammen Glenn og Elin da også.
Mio har virkelig dreisen på dette også. Er nok et naturtalent i sport.
Det ble ganske sent. Ikke noen andre som var igjen der mot slutten. Vi var ferdige kl 23.30. HÆ var det noen som nevnte at Mio snart er 4 År.... he he Han sloknet som en stein når vi kom til vogna. (han hadde heldigvis sovet en lur på dagen da)
Her er vinneren!!! Jeg vant overlegent. Brukte aldri over 5 slag. (max er 7 slag og hvis man ikke greier det da får man automatisk 10 slag)
Og en "hole in one"
Tror Thomas fikk 2 hole in one.. men hjelper ikke hvis ikke man greier å gjøre det bra jevnt over....he he ædda bædda. Men det ble 2 plass da (et godt stykke bak...hi hi)I dag har vi vært på stranda før vi pakket sammen og dro hjem.
Mio og Thomas tok noen ganger i rutsjebanen. Det gikk vist ganske så fort, men var veldig gøy.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Det var skikkelig flott ja. Skulle tatt oss en helg der:)

Anonym sa...

Wow! Det var skikkelig flott ja. Skulle tatt oss en helg der:)

Anonym sa...

Ja det hadde vært deilig. kanskje en husmor ferie....En helg på spa for oss mødre!!