onsdag 8. april 2009

Påskeferie i Kvam

Legger ut noen bilder fra påskeferien i Kvam. Har tatt med den nye bærbare pc'n MIN, så det blir litt data også!! Burde kansje latt den være hjemme og heller spilt kort ....... I går sto vi på ski på fjellet. Fint vinterføre i løypene, men ikke noe snø igjen nede i dalen der hytta er. Deilig det, for da kan vi dra til snøen hvis vi vil.Prøvde skiene i barnebakken ved hotellet også.


Gutta mine:-)

Jeg og Cecilie prøve også skiene i bakken. Ikke så enkelt å stå på langrenn i litt bratt bakke, når man nesten er nybegynner:-) men det gikk bra da...

Det blir litt internett cafe også....he he


I dag har vi gått en tur bortover Gardvegen. Ikke så bra vær i dag, men opphold utover dagen.

Jeg og Cecilie prøvde ut Bogsene (støvlene) våres. De er supre, kjente ikke det kalde vannet i bekken, og ble ikke våt!
Hytta!! Koste oss ute etter turen. Lot Jonathan få bruke litt energi også. Ikke så stor plass inne, så det blir mye pelling og NEI på han.
Jonathan var veldig skeptisk til 4-hjulingen, men det gikk greit så lenge jeg holdt godt på han uten at den var startet.

Kveldskos med barnetv og godis


Ikke så lett å sitte på gulvet å spille når man har en lillebror som også vil være med.......

Vi har sett Rosenborg slå Start i kveld:-)
Mio og mormor spiller spill og koser seg.

nesten leggetid, og ungene er slitne etter all fjell-luft:-)2 kommentarer:

Tante Berit sa...

Så mange flotte påskebilder. Ser at dere koser dere alle sammen. Nå satser vi på litt mere sol i dagene framover :-) Vi skal en tur til Årnes på påskebesøk i dag. Ellers blir det sol på terrassen(håper vi da) og masse god mat og godteri her hjemme på oss. Skal hilse fra hele Fjerdingby gjengen. Klem tante Berit

Unknown sa...

så bra at dere iallefall fikk den første dagen med fint vær og skitur på fjellet.Det så skikelig fint ut. Får håpe været snur og at dere får mere sol, men det ser jo uansett ut til at dere koser dere masse inne også. Fortsatt god påske til dere alle sammen. Klem fra oss :)