fredag 10. juli 2009

tilbake

Nå er vi tilbake etter 2 dager i Skara sommerland. Første dagen var været ganske bra. Hadde endel regn og faktisk lyn og torden når vi kjørte nedover, men hadde mye sol, og deilig vær når vi kom frem. Gikk ikke inn på sommerland første dagen(noe vi angrer på nå!!!)
Torsdagen var vi i sommerland. Det begynte bra, overskyet, men ikke regn. Ungene fikk bada litt(til de var blå på leppene, for det var ikke varmt i været....)så begynte regnet...... og det ga seg ikke, det regner fortsatt(og nå har vi kommet oss hjem...) skulle egentlig gå i sommerland i dag også, for vi fikk ikke sett alt i går, men det droppa vi. Hadde ikke lyst til å gå der i pøsende regnvær.
Vi dro innom Torp kjøpesenter på vei hjem. Fikk shoppa litt:-) Deilig det! he he Håper på bedre vær snart. Tror solen titter frem på tirsdag. Vi tenkte vi skulle bruke hele uka på campingen i Strømstad, men ikke så deilig hvis det regner hver dag.

1 kommentar:

carina sa...

uff..får håpe dere får litt god vær snart igjen da.jeg og fredrik kommer en tur siste uken i juli..hadde vert koselig om vi kunne ha fått til å møtes en gang da :))