fredag 6. november 2009

Kjøkken prosjekt

Tilbake til oppussing av kjøkkenet. jeg fikk en fix ide om at jeg ville ha frem tømmeret i veggen rundt dette vinduet, så da var det bare for Thomas å rive platene og gammel panel før vi kom frem til tømmerveggen. Hmmm hvordan så dette ut da......vet ikke om Thomas var overbevist om at dette vill bli bra.
men med en god del sliping og slipestøv over HELE huset, så ble resultatet bra.

Med hvite fine liste rundt vinduet, nytt tretak og nytt gulv, så blir dette knall. Jeg har litt lyst til å beholde skapene til høyre her, og fiffe de opp. male og sette på fine håndtak/glassknotter. Og så suplementere med nytt kjøkken i gammel stil de andre stedene på kjøkkenet. Jeg vil ha en benk med to breie skuffer ved siden av oppvaskmaskinen.

Og så vil jeg ha høyskap med stekeovn i og benk med steketopp ved siden av. Og vi tror det blir hvit panel på resten av veggene. Tror det kan bli fint å beholde litt av den gamle bondestilen her ute på bondelandet:-) Hva tror dere? Jeg vil gjerne ha tips for de som har det:-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg tror det blir kjempefint å ha noe av de gamle tømrerveggene, men kan tenke meg det er litt jobb å få de frem ja.
Høres ut som du har en fin plan for kjøkkenet så jeg er sikker på at det blir kjempefint når det er ferdig :)

stine sa...

Hei! Spennende med oppussingsprosjekter, skal ta kjøkkenet etterhvert vi også :0) Jeg tror jeg ville hatt skap med glassdører, som likner litt på vinduet. Lidigö fra ikea f.eks.http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S09810878
eller "ståt hvit" http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S09810878. VI skal ha lidingö tenkte vi. Gleder meg til å se flere bilder du har tatt. Klem

Yvonne sa...

Tror nok dette blir fint ja.

Vi har sett på Lidigø, det er veldig fint. Så tror nok kanskje blir det:-)