mandag 15. februar 2010

Tid skulle jeg hatt mer av


Tiden flyr, og jeg skulle egentlig hatt flere timer i døgnet. Det er litt som skal planlegges for å få alle våre ting inn i timeplanen.
I dag begynte Mio med IGF (idrettensgrunnskole) igjen. Skirennet er ferdig. Og mandag er egentlig ikke den beste dagen, men da får jeg bare planlegge. Treninga er kl 17, så i dag som jeg var ferdig 16.30, så ble det litt stress, men med mormor i nærheten, så fikk jeg sluppet av Jonathan der til kjøttkake middag. Mmmm:-)Så dro jeg på trening med Mio (Thomas jobber alltid sent på mandager)Så fikk vi kjøttkaker etter trening.

I morgen er det Fotoshop kurs på meg og Mariell. det begynte forrige tirsdag, og varer over 7 ganger, så da får fotballtreninga mi vike for det i noen uker. Har flere treninger i uka, så håper jeg stortsett får med meg de andre.
Møter på jobben må jo også prioriteres. I morgen er det møte for førskolebarna, de skal på tur til Vangen i 3 dager, i April, så nå skal det planlegges.
Litt mindre søvn blir det om dagen også. Jeg er veldig sports intr, så jeg må få med meg det meste av OL på kveldene, og da blir det sent. Bruker den tiden på å strikke også. Strikker en del luer, halser og sjerf/sjal om dagen. Får inn noen bestillinger, og det er jo gøy.

En annen ting som kommer til å ta mye tid fremover er Huset. Vi har bestemt oss for å pusse opp en del av det som står igjen, og selge. Vi flytter tilbake til Drøbak før Mio skal begynne på skolen til høsten. Vil ha han inn på Drøbak skole der alle kompisene hans skal gå. Og så bruker vi MYE penger på å kjøre frem og tilbake mellom Vestby og Drøbak. Alle fritids aktivitete og familie/venne besøk er som regel i Drøbak. Vi får legge alle bilpengen inn i bolig i Drøbak.
dette blir veldig spennede! skal oppdatere dere som følger med.

Men vi får bare være flinke til å planlegge så går det nok fint!! he he
godt å ha litt å henge fingrene i:-)
Ha en god uke alle sammen.

3 kommentarer:

tante Berit sa...

Å så spennende Yvonne. Dere får nok til det dere vil. Syntes dere er kjempeflinke. Det blir nok mye lettere for dere å bo i Drøbak. Det kan jeg godt skjønne. Ønsker dere masse lykke til. Bjørn hilser også. Klem tante Berit :-)

Stine sa...

Hei, spennende og litt trist. Var jo litt kos at dere bodde i Vestby, men det er jo i Drøbak dere hører hjemme- så forstår at dere vil dit. Og siden aktivitetene til Mio også er der så er det sikkert lurt også. Håper dere kan finne noe fint og at noe vil kjøpe huset deres :) Vi får besøk av mamma på torsdag til tirsdag, så kommer Mette helgen etter og så kommer vi til Son :) Tiden flyr og snart skal jeg jobbe igjen også. Lengter mot vår! Vi snakkes! Klem

Tone sa...

Hei Yvonne:)
Så gøy at dere flytter til Drøbak igjen:) Da blir det jo Drøbak Skole på Jonathan og Luke også:)
Vi har søkt Luke inn på Solgry fra høsten. Krysser fingrene for at han kommer inn der:) Hadde vært gøy å gå sammen med Jonathan (som han "kjenner" litt)
Klem fra Tone