torsdag 5. august 2010

Fotballskole

Neste uke er det fotball skole for Mio. Hver dag fra kl 10- 15. Han gleder seg veldig og i dag har vi vært ute og kjøpt leggskinn, fotballstrømper og treningsdrakt. Han var så stolt, og måtte prøve ut utstyret når vi kom hjem. Jeg fikk også beskjed om å ta på meg utstyret mitt, så vi kunne spille sammen....he he


4 kommentarer:

Unknown sa...

Å så kul! Skikkelig klar for fotballskole nå ja. Det blir kjempegøy :)
klem far tante L

Tante Berit sa...

Så flott gutt. Må jo starte tidlig hvis han skal bli en god VIF spiller vet du,he he. Lykke til på fotballskole Mio, dette blir nok stas. klem fra Tante berit :)

Stinus79 sa...

Til tross for "feil" draktsett så ser han umåtelig kul og proff ut. Kan tjene gode penger på han når han blir en stjerne :0)

Klem

Yvonne sa...

Skikkelig klar for fotballskole ja. Trenes opp tidlig for å bli en god fotballspiller, for enten det ene eller det andre laget....hehe. Bare en treningstrøye fra XXL sport det her, ingen spesiell klubb. Men ManU shorts da.

God helg til dere alle. Jeg starter opp treningen med laget i morgen, på Konsvinger(en fra laget som har flytta dit, derfor der). Ikke for å bli proff, men for å bli kvitt noen ekstra sommerkilo.....