tirsdag 31. august 2010

Ny sykkel

Mio har ikke hatt sykkel i år. Den gamle er for liten, og kjede har rustet i "garasjen" i vinter. Flere av kompisene kan sykle, så nå matte han få seg sykkel og begynne å øve før snøen kommer.....Thomas ba oss på overraskelsestur til Rema i går ettermiddag...Mio ble superglad når han så hva som ventet han:-) Han spratt opp på sykkelen og sa med streng stemme at Thomas måtte slippe, for han kunne sykle!! he he 
 Sykkelen var litt for høy, så vi turte ikke slippe taket, for da hadde han ikke fått fotfeste når han skulle stoppe. 
 Men i dag etter skolen og jobb, dro Thomas og Mio på en stor plass i Vestby for å øve:-)  Mio spratt opp og syklet avgårde. Han kunne faktisk sykle uten å ha øvd seg på det. Det hjelper kanskje bare å ha skikkelig trua på seg selv:-)  Han sykla lenge og fort rundt og rundt en stor buss garasje. Vi hadde hjerte i halsen flere ganger, men måtte bare få holde på. 
 Skal laste opp en filmsnutt en dag jeg.

3 kommentarer:

stine sa...

Stilig! Grattis med ny sykkel, Mio! Kjempe flink!
Stine

Unknown sa...

KJempekul sykkel du har fått Mio! Så flink du er som klarte det med en gang:) Vi får møtes en dag snart så du og Michael kan sykle litt sammen :)

Tante Berit sa...

Den var jo kjempefin. Superflink er du Mio og Tante Berit har vært ute og kjøpt fotballkort. Best å ha det klart i tilfellet jeg plutselig kommer på overnatting,he he, eller bare på besøk også da :)