torsdag 4. november 2010

Det nærmer seg:-)

Nå nærmer det seg ferdig kjøkken snart:-) I dag har rørlegger Kim Eirik, og elektriker svigerfar vært her, og det var supert. Nå har vi vann og strøm, og jeg får kjørt noen maskiner med oppvask. 
Thomas har blitt en handy man, han lister vinduer, tak og gulv og ordner og fikser her og der. Flink er du gutten min:-)

FØR:
 ETTER:
 Til lørdag blir det en tur ut for å finne fliser til å ha over kjøkkenbenken:-)
 Litt småplukk igjen nå, noen lister og div lys, så er alt i boks.
Thomas fikk vilja si og har hengt opp en tv ved kjøkkenbenken. Det ble helt ok, men ledningene må sjules. Ser litt ut som en svart kloss på bilde, men den er bedre i virkeligheten. Den er festet på brakett så den kan snus til begge sider.

Jeg har kjøpt noen asjetter og middagstallerkner fra det servise jeg ønsker meg, bare 6 stk  av hver da, så jeg fikk noe nytt å putte i glass skapet....he he

2 kommentarer:

Tante Berit sa...

Å nå ble jeg glad. Har ventet så spent på nye bilder. Det var verdt ventingen. Så fint det blir. Dere er kjempeflinke. Tror vi snart må komme på besøk å se det i virkeligheten også :) Stor klem fra oss i Fjerdingby

Yvonne sa...

Godt det var verdt ventingen:-) Dere må komme på besøk, det er bare kjempe koselig:-)

Når helgen er over så regner jeg med at det meste er i boks, må en tur på Ikea for å handle inn div plukk, men det er bare gøy.
God helg til dere alle:-)

Klem Yvonne