lørdag 26. februar 2011

Skinnet bedrar

Ja da har jeg malt 2 strøk med grunning, og 3 strøk med hvit halvblank VANNBASERT maling. Og det ser bra ut på avstand, men......

 Men det her var første og siste gang jeg maler med vannbasert på møbler. Hvorfor sa ingen det til meg a?? Kanskje fordi jeg ikke spurte noen. BARE malingsexperten på Maxbo......Jeg spurte vel ikke om råd, men jeg sa hva jeg skulle male, men jeg ønsket noe som ikke luktet så mye, så jeg får skylle meg selv. Malingen tørket jo nesten før jeg hadde malt den, og hvis jeg malte på sjøtene litt for sent, så dro det med seg halvtørket maling videre.....Aaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrr.
Det her er ikke vakkert, så nå må jeg pusse mye og male over med OLJEMALING.
Det må jo også sies at jeg ikke er noen ekspert på maling, og ikke så god på å ta meg tid til å pusse imellom strøkene, men det andre jeg har malt har blitt ganske OK.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Trodde jeg hadde sagt hvor dritt det er å male med slik maling... Jeg brukte jo det på sengene til Kine og Pernille... helt håpløst å male med, burde ikke vært lov å selge... hehe
Men benken ser veldig fin ut på bildet til slutt dere da, du har vært flink :)

Yvonne sa...

Du hadde vel kanskje sagt det, men jeg husket ikke det da:-) Men nå vet jeg det...he he

Teresa sa...

Huff ja, har samme erfaring. Vannbasert passer bare på møbler som skal se litt "røffe" ut, ikke hvis man vil ha en glatt overflate.
Benken ser jo veldig fin ut for det da. ;)