tirsdag 9. februar 2010

Helgen


I helgen har vi hatt besøk av Michael fra lørdag til søndag. Det var veldig koselig, og gutta lekte fint sammen. Det er ikke lenger så stor forskjell på Jonathan og Michael, så de lekte fint med togbane. Mio er ikke helt den store gulv-leker'n, så han ville heller hoppe fra senga, kaste ball og fekte med sverd. Da blir det straks mer lyd.

På søndag kom Kim, Tonje og Vilde. Og kenneth, Mariell, Kine og Pernille. Vi grilla pølser på bål og akte litt på akebrett. veldig koselig.

Etter en stund gikk vi inn og varmet oss. Ungene lekte med plastelina og vi voksne skravla. Lenge siden vi har vært sammen nå, så det var koselig.

Jonathan har hosta en del i helgen, men søndag kveld kom feber'n også. Stakars liten gutt, han har vært mye syk de siste ukene. Mio er snill storebror, og stryker Jonathan på ryggen.

5 kommentarer:

Tante Berit sa...

Så fine bilder Yvonne. Det er så morsomt å se hvordan de små vokser. Jeg blir kjempeglad hver gang du har lagt inn noe nytt. Da får vi fulgt med på dere vet du. hi hi. Masse god bedring til Jonathan, håper han blir fort frisk igjen. Bjørn blir sprekere og sprekere for hver dag. Ser ut til at ryggoperasjonen var veldig vellykket. Han hilser også. Klem tante Berit :-)

Unknown sa...

Ja det er veldig hyggelig å samles slik som dette. Synd at vi ikke gjør det så ofte lengre, men det blir vel lettere for alle når våren kommer og de minste også trives ute lengre enn 5 min.. hehe
Masse god bedring til Jonathan. Klem fra oss alle :)

Stine sa...

Hei! Så koselig dere har det! Stas med søskenbarn, gleder meg til Oliver, Magnus og Ragnhild får stor glede av hverandre. Vi har hatt besøk av de i helgen og hatt dåp i Nidarosdomen,det var stor stas men hektisk helg.
Fikk du mailen om kronepannebånd? Skulle hatt ett til 6.mars- til Ragnhild- hvis du kan lage et i lilla. Klem Stine

Tonje sa...

Vi storkoste oss! Enig med Mariell, blir nok enklere å få til dette litt mer regelmessig når våren kommer ;)
Masse god bedring til Jonathan, klem :)

stine sa...

Du kan forresten få frem antall besøkende på bloggen.
Se www.sunset.se