fredag 19. februar 2010

Karneval

I dag er det karneval i barnehagen. Jeg ordnet Mio så han ble en klovn. Jeg synes det var litt alright at han ville være det. Det er så mange av gutta som er superhelter, så jeg synes det er greit at ikke alle er like.


Mio har farget håret blått for anledningen. Spennede å se om fargen har gått ut til vi skal i 80 års lag i morgen.... eller så må vi ta frem maskinen.

T-skjorta har han malt selv i banehagen, og buksa er en Mariemekko bukse som vi arvet for en stund siden. ansiksmalingen er barnehagen sin. Det eneste vi har kjøpt er en klovnenese med bærte lyd, og blå hårspray. greit at det ikke koster allverden når det bare blir brukt i noen timer.

Jeg er hjemme med Jonathan i dag. Thomas har vært hjemme onsdag og torsdag. Han er ikke syk lenger, men synes det er greit at han får denne dagen og helgen på seg, så vi er sikre. Imunforsvaret hans er ikke bra om dagen.
Koser oss med litt potetgull og cola. Det er jo helg;-)

God helg alle sammen.

3 kommentarer:

Tante Berit sa...

Å så fine gutter. Skikkelige godgutter begge to. Mio ble en superkul klovn. Håper han får et flott karneval. Tvi tvi til en frisk Jonathan fremover nå. God helg til dere alle. klem tante Berit :-)

Tante Berit sa...

Måtte nesten kommentere en gang til her. Bjørn så på bilde av Jonathan og sier som i reklamen, Ingen Kims ingen Kos. Regner med han spiser Kims potetgull og da blir det kos. Den godgutten vil vi gjerne ha en kos av :-)

Yvonne sa...

Tusen takk for fine ord:-)
Ja ikkesant, ingen Kim's , ingen kos.

Tror nok Mio har hatt det gøy i dag, han har ikke kommet hjem ennå.
Og Jonathan håper vi har bygd opp et godt imunforsvar snart...
Riktig god helg.
Og hils Onkel bjørn, Linn og Jan.
Klem