lørdag 19. april 2008

De siste dagene...


De siste dagene's aktiviteter har dreid seg om huset. Ikke så rart...Vi har "litt" å gjøre!!

Jonathan koser seg på gulvet foran pelletsovnen- funker veldig bra/blir fort varm.
Jan Tore har vært til stor hjelp. Han er ekspert på fiksing/maling av panel. Så han har litt jobb foran seg... Gangen, trappa opp og gangen oppe er panel+ taket. Men det blir superfint det han har gjordt hittil. Ser ut som ny panel.
Vaskerommet ser bedre ut etter bare et strøk med hvit maling. Gulvet er nå malt grått, og det ble veldig fint. Skal bli deilig med stort vaskerom.Jonathan tar seg en blund i reisesenga.Badet er ikke mye lekkert, men vi får gjøre det beste ut av det så lenge, så får vi pusse det opp etterhvert, så mye å bruke penger på med en gang.......
Middag...hehe. Ikke lang unna Mc Donald's!!! Har jo ikke noen komfyr eller mat i huset, så da ble det lettvint mat den dagen.
Jørn, Barbro og Noah på besøk. Se så skjønn liten tass:-)
Enda en gounge på besøk. Veronika og Leon kom og hjalp meg med vasking. Jonathan og Leon leker i reisesenga, imens vi vasket litt. Leon er superblid hele tiden, og gjør seg til med en gang han ser noen andre barn, vil nok ha kontakt. Helt skjønn og skikkelig morsom:-)Her koser de seg i det superfine været.Huset vårt:-)Thomas sitt leketøy- var nødt til å kjøpe seg gressklipper ....hehe

5 kommentarer:

Vampires cave sa...

Så spennende å holde på med sitt eget da! Mye jobb men morro å få det som man selv vil.Vi skal nok komme å se etterhvert vi også =)

Yvonne sa...

Ja det er veldig gøy å ordne med sitt eget. Blir nok veldig fint til slutt. Dere får bare komme innom, vi er der hele tiden..

Anonym sa...

Dere har litt å pusle med ja, men det blir veldig bra. Gleder meg til å se det ferdig :)

Anonym sa...

Det blir spennende å se hvordan det blir etterhvert!
Gleder meg selv til vi får oss hus en gang i fremtiden:-)
klem

Yvonne sa...

Ja det er en deilig følele å ha sitt eget hus. Det er jo en veldig fin plass dere får etterhvert Victoria.Blir nok kjempe spennende det.