onsdag 23. april 2008

VANNKOPPER

Mio har fått vannkopper. Så de i dag tidlig når han badet. Formen er helt på topp, men det kan komme litt feber og influensa lignende følelse etterhvert. Passer ikke så bra midt i flyttinga, men ikke noe å gjøre med det. Alle skal jo ha det, så greit at det kommer imens jeg er hjemme i permisjon-ellers hadde det blitt mange syktbarn dager.
Jonathan har ikke fått det enda, men det smitter veldig når de begynner å veske, så han får det sikkert. Noen ganger kan det være greit å få ting imens man er små. Da skjønner de ikke så mye av det, og de får ikke klødd så veldig på det så det blir værre.


3 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring til deg Mio. Dette er like greit å få unnagjort selv om det blir hektisk til helgen !!!!!

Anonym sa...

God bedring fra oss i Fjerdingby også. Skrev en kommentar tidligere i dag også men borte er den. Har nok glemt å trykke på riktig knapp så vi prøver igjen. Greit å få barnesykdommene unna mens de ennå er så små men dette var kanskje ikke den beste tiden midt i flytting. Dette klarer dere sikkert kjempebra.Skal hilse så mye fra alle her. Klem Tante Berit

Yvonne sa...

Tusen takk til dere. Nå har Jonathan også fått det, men like greit å ta begge på en gang. De er ikke syke, har bare prikker. Men de blir vel kanskje litt syke senere.