onsdag 2. april 2008

Endelig

Vi har kjøpt oss hus!! Endelig kommet oss inn på boligmarkedet. Vi har trivdes godt i huset vi leier av Stian, men greit å få betalt på noe eget. Ikke lett å få kjøpt noen ting i Drøbak vi har råd til, alt er så utrolig dyrt. Men nå har vi kjøpt et oppussingsobjekt i Vestby. Vi ser på det som et prosjekt og vi pusse opp over litt tid. Får heller bo litt gammelt en stund, men det er VÅRT:-)


7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye fra alle oss i Fjerdingby. Kjempegøy med noe som er deres eget :-)Det er bare å ta tiden til hjelp. Oppussing er spennende, slitsomt men også utrolig gøy. Nå kan dere få det akkurat som dere selv vil. Masse masse lykke til og store gratulasjonsklemmer fra alle her. Klem tante Berit

Anonym sa...

Grattis med nytt hus :) Bra dere endelig kan betale på deres eget, men litt kjipt at dere flytter enda lengre vekk... Kanskje vi må flytte etter... hehe Godt dere ikke valgte Halden iallefall... :)

Vampires cave sa...

oi...Gratulerer!! Så spennende da!!! Det ser jo kjempe koselig ut !Forstår godt at det blir litt "utenfor" drøbak ja,er jo så dyrt over allt. :=)

Yvonne sa...

Takk alle sammen. Vi gleder oss masse til å fikse og orden på vårt eget. Betale på noe som er vårt, ikke putte penger i lomma på noen andre.
Jeg skal oppdatere underveis i oppussingen. Vi overtar 15 april

Teresa sa...

Gratulerer med nytt hjem!
Så ut som et koselig hus, blir nok kjempefint!
Lykke til fra oss :)

Anonym sa...

Teresa: Takk takk:-) Blir nok et koselig hjem med tiden, en del som må gjøres, men gleder oss til å sette igang. Vi har storkost oss i huset deres, men skal bli godt å få sitt eget.
Klem

Anonym sa...

Da fikk vi vært innom og sett på huset deres forrige dagen! Unner dere virkelig deres eget, men må innrømme at det er godt å vite at ikke vi skal pusse opp ;) Oppussingen vår sitter enda ferskt i minnet ;)
Vi får vel bare flytte etter vi også da, nå som dere har satt standaren!