onsdag 23. april 2008

Huset

Vi har vært en liten tur i huset i dag. Thomas er der hver dag og holder på til langt på natt. Men ikke så lett for meg å gjøre noe når jeg har de to smågutta mine å passe på. Jeg har vasket en del i huset da:-)

Mio spiller litt fotball i hagen.

Pga de siste dagenes finvær har blomstene begynt å sprett opp. Jeg har ikke grønne fingre, men skal bli koselig å gjøre det litt fint i vår egen hage.

Thomas er nå igang med å male stua. Taket er ferdig, nå er det vegger og lister igjen.
Høyre del av veggen er den nye fargen." Never " heter den. Tror det blir bra.Gutterommet er ferdig. Taket og lister er hvite og veggene er "Lys Toscana"
Vinduene i begge soverommene skal byttes, men det er noen ukers leveringstid.
Rommet vårt er nesten ferdig. Samme farger som barnerommet, men vi har teppe på gulvet, mangler bare en feielist langs gulvet. Valgte å ikke legge teppe på barnerommet pga at det fort blir flekker fra maling, tegnesaker, plasteling og ikke minst hvis de får en påkastet omgangsyke om natten.... har hatt noen av dem, og da er det greit å bare vaske gulvet etterpå.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Måtte nesten legge igjen en liten kommentar her også. Syntes det er kjempefint at du legger ut litt bilder fra huset og oppussingen. Veldig morsomt for oss som er litt unna og kunnne følge litt med vet du :-) Syntes dere er utrolig flinke. Skjønner at dette er mye jobb på dere selv om dere sikkert også får mye god hjelp. Kjempefint blir det og vi gleder oss masse til å få se det. Klem Tante Berit og resten av gjengen i Fjerdingby :-)

Yvonne sa...

Hei tante.
Kjempe koselig at du legger igjen kommentarer. Tror det blir veldig fint til slutt ja, det ser jo veldig bra ut det som er gjordt. Dere får kjøre dere en tur og kikke snart:-)

Anonym sa...

Huset blir kjempefint. Vi gleder oss til å se det med litt møbler og "stæsj". Å passe smågutte er en kjempejobb og må til det også.
Regner med å treffes i helgen !!

Anonym sa...

Det er bare mamma`n din som er anonym !!!!

Yvonne sa...

Ja nå begynner ting å bli ferdig, så blir det vel litt møblering på søndag tror jeg. Thomas og Jan Tore er flinke og holder på til langt på natt. Tror Jan Tore blir piska litt rundt så han ikke tar så mange kaffe/røyk pauser.... he he
Vi sees nok helt sikkert:-)