søndag 27. april 2008

Klart for innflytning

Nå er det meste klart for innflytning! Pappa'n til Thomas kom og ordnet med strømmen og hang opp lamper for oss. Thomas og Jan Tore fikset og ordnet resten. Jeg kjøpte nye gardiner og fikk hengt opp dem. Det ble kjempekoselig:-)

Spisestuen. Nå trenger vi bare en spisestue. Dette er kjøkkenbordet.

Gangen og trappa opp er det vi er mest fornøyd med. Ble kjempefint. Jan Tore som har sparkla og malt panelen. Dle kjempe fint med de nye lampene. Vi fikk dimmere til alle lampene som pappa'n til Thomas satte opp:-)

Døra ned til kjeller'n skal vi nok fjerne etterhvert, når vi begynner å bli ferdige der nede. Badet , vaskerommet og Gutterommet til Thomas skal være der, så da blir det liksom litt mer tilhørighet med resten av huset.

Trappa skal males og vinuene i alle rom skal enten males eller byttes.
Teppe oppe. Ble fint og veldig deilig å gå på.
Her oppe skal jeg ha hobbykroken min. Skal kjøpe en hvit plate på Ikae, som vi lager pult av. Barnerommet. Se den kule lampa.
Voksenrommet.


3 kommentarer:

Vampires cave sa...

Så fint det har blitt hos dere!! :)Liker hobby kroken din.Fint med alle de hyllene til ting og tang da.

Anonym sa...

Det blir skikkelig fint! Jeg må komme å titte en dag snart, har ikke fått vært noe særlig hos dere, er veldig redd for at Michael skal bli smittet med vannkopper, hadde bare vært såå utrolig slitsomt å ha han hjemme i sa mange dager nå... hehe Jeg får komme å titte nå en dag når M er i bhg tror jeg :)

Anonym sa...

Ser jo kjempefint ut! Tror dere kommer til å få det kjempekoselig jeg :) Blir moro å komme å se igjen!